Mi vagyunk a Jeunesse. Mi vagyunk a Fiatalos Generáció.

Független forgalmazó / Independent distributor

A Jeunesse a két vizionárius, Randy Ray és Wendy Lewis szívében és fejében született meg.

Miután más vállalkozásokban óriási sikereket értek el, Randy és Wendy nyugalomba vonultak, majd onnan tértek vissza, hogy 2009. szeptember 9-én, este 9 órakor útjára indítsák a Jeunesse-t. A kilences szám a hosszú életet szimbóluma, és azt tükrözi, hogy az alapítók nem csak túlélésre, hanem növekedésre vágynak.

Hajtotta őket a vágy, hogy megosszák forradalmi fiatalság-erősítő termékeiket a világgal, ezért Randy és Wendy létrehozták a közvetlen értékesítési iparág egyik legjobban fizető kompenzációs tervét. Az eredmény: egy forradalmian új, világszintű platform, amely a technológia erejét kihasználva teszi lehetővé az innovatív termékek, tréningek és támogatás megosztását. 

Mi vagyunk a Fiatalos Generáció.

Ma már világszerte emberek ezrei írják a történetünket. Velük együtt globális mozgalmat teremtünk, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy felszínre hozzák  személyes lehetőségeiket - kortól, származástól, társadalmi helyzettől vagy jövedelemtől függetlenül. A történetünk csak most kezdődik.

Cégünk számokban

Milliónyi elégedett ügyfelek több mint 160 országban, több milliárd bevétel, a leggyorsabb növekedést az anti-aging.
 

1 mld. USD

GLOBÁLIS BEVÉTELE

8

ÉVES TAPASZTALATTAL

100%

MINŐSÉGI GARANCIA

Felelős csapat kész válaszolni a kérdésekre.

A Jeunesse család pozitívhatást gyakorol a világra azáltal, hogy segít az embereknek fiatalnak érezni magukat ésfiatalnak kinézni, miközben egymást támogatva felszínre hozzuk belsőképességeinket

+421 907 978 173