AM & PM ESSENTIALS

Az AM és PM ESSENTIALS™ olyan egyedi étrend-kiegészítő, amely arra lett kifejlesztve, hogy segítsen Önnek elérni az optimális egészségi állapotot és lassítsa a korai öregedés tüneteit. A szervezet számára szükséges összes vitamin és tápanyag biztosítására kifejlesztett AM és PM Essentials™ a speciális összetevők olyan szinergisztikus keverékét tartalmazza, amely segít fenntartani az egészséges bioritmust, támogatja a kritikus biológiai folyamatokat és folyamatosan küzd az öregedés jelei ellen. Az AM és PM Essentials™ éveken át tartó klinikai kutatásokon és tanulmányokon alapszik és egy elismert orvos, az öregedés elleni harc vezető személyisége, Dr. Vincent Giampapa hagyta jóvá.

Noha az öregedés egy természetes folyamat, mértékét számos tényező kombinációja határozza meg: a stressz kezelésének módja, az életmód, a genetika és a környezet. Idővel ezek a tényezők felhalmozódva károsítják a DNS-t, az élet építőköveit. Az ember szervezetén múlik, hogy mennyire képes kijavítani ezt a kárt és elvégezni azokat a kritikus biológiai folyamatokat, amelyek az egészséget és az élettartamot határozzák meg.

Az AM és PM Essentials™ a kalória-korlátozás modelljét követi - ez az egyetlen tudományos módszer, amely klinikai eredményekkel bizonyítottan lassítja az öregedési folyamat jeleit és az öregedéshez kapcsolódó kulcsfontosságú sejtfolyamatokat célozza meg, pl. az oxidációt, a glikációt, a metilációt és a természetes DNS-javítást. Az AM Essentials™ tartós energiát biztosít a nap folyamán és növeli a szellemi frissességet, miközben a PM Esssentials™ segít Önnek felkészülni a pihentető éjszakai alvásra, így a szervezet a sejtek fenntartására és megújítására tud koncentrálni. Az egészséges öregedés ezen kiegyensúlyozott megközelítése az Ön kezébe adja az eszközt, amellyel javítani tudja az életminőségét éppúgy lelkileg, mint testileg


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                                  Peter Šulík


Tieto vyhlásenia neboli vyhodnotené Úradom pre kontrolu potravín a liečiv USA. Tento produkt nie je určený na diagnózu, liečenie, ani prevenciu proti chorobám.