FINITI

Nobel-díjas kutatók felfedezték az öregedés egyik lényeges okát: A válasz valami, amit az emberi szem nem érzékel, az úgynevezett telomer. A telomerekat ismétlődő DNS-szekvenciákból állítják elő, amelyeknek védősapkájuk végén a mi kromoszómáink találhatóak. Feladata, hogy megvédje a DNS-t. Amikor megszületünk, a telomerek hosszúak, de idővel egyre rövidebbek és rövidebbek lesznek. És így kezdődik a sejtek öregedése.

Ha a telomerek túl rövidek, a sejtek már nem tudják ellátni alapvető funkcióikat. A sejtek elkezdenek elpusztulni. A tudósok ezt apoptózisnak nevezik. A haldokló sejtek csak az egyik dolog. Ha a sejtek egyszerűen megszűnnek működni, akkor az ártalmas szabadgyökök és gyulladásos molekulák elszabadulnak és megtámadják a közelükben lévő többi sejtet. Szóval hogyan tudunk ezellen harcolni? Bizonyított, hogy egy szabadalmaztatott tápanyag segítségével ártalmatlan módon meghosszíbíthatóak a telomerek. Ami azonban még ennél is lenyűgözőbb, hogy erre csak egyetlen ismert anyag képes.

A Finiti™ természetesen módon támogatja az enzimeket (telomeráz), amelyekre a rövid telomerek meghosszabításához van szükség. Több ezer vizsgálat igazolja a rövid telomerek és a természetes sejtöregedési folyamatok közötti kapcsolatot. Természetesen nincs, ami az öregedési folyamatokat megállítaná. 


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                                       Peter Šulík


Tieto vyhlásenia neboli vyhodnotené Úradom pre kontrolu potravín a liečiv USA. Tento produkt nie je určený na diagnózu, liečenie, ani prevenciu proti chorobám.