Reserve

A Reserve™ alapvető antioxidánsok, antocianinok és esszenciális zsírsavak egyedülálló botanikai keveréke, amely egészségessé teszi a bőrt és késlelteti öregedését. A RESERVE™ természetesen édes és egzotikus aromájú. A tápláló és finom gél fiatalos vitalitást és egészséges érzést biztosít.

Orvostudományi és táplálkozási szakértők világszerte egyetértenek abban, hogy a korai öregedés okozói a szabad gyökök. A szakértők szerint a kivédés hatékony módja, ha elegendő antioxidánst veszünk magunkhoz. Kiterjedt orvosi kutatások és klinikai vizsgálatok megállapították, hogy ezt legjobban megfelelő táplálkozással és antioxidáns-kiegészítőkkel lehet elérni. A RESERVE™ kiváló védelmet nyújt a szabad gyökök okozta károk ellen. A RESERVE™ jelentős mennyiségű rezveratrolt szállít, amely egy természetes, antioxidáns-tartalmú vegyület a piros szőlő héjából, bio gél formájában. Ezáltal könnyebben felszívódik, mint a kapszulázott termékek.

A RESERVE™ az anti-aging technológia által egy innovatív termék. A termék a következő erős antioxidánsokkal kiegészített: açai, gránátalma, fekete áfonya, fekete cseresznye, aloe vera, szőlőmag és zöld tea. Ez a kivételes készítmény lendületet ad egész nap, anti-aging hatású és előnyös a táplálkozás szempontjából. Napi Wellness program. 


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                              Peter Šulík


Tieto vyhlásenia neboli vyhodnotené Úradom pre kontrolu potravín a liečiv USA. Tento produkt nie je určený na diagnózu, liečenie, ani prevenciu proti chorobám.