VidaCell

A Vidacell egy 100%-osan teljesen természetes táplálék kiegészítő, ami ellátja a testünk sejtjeit létfontosságú és nélkülözhetetlen tápanyagokkal, amik hozzájárulnak az optimális egészség megőrzéséhez. A Vidacell különösen kiválasztott őshonos rizsfajták frakcióiból készül. A rizsszemeket akkor gyűjtik be, amikor a növény a fejlődés csúcspontján van és legmagasabb a tápértéke. A Vidacell a Tájföldi Siam Valley térségből származik, ami egy világviszonylatban elismert vidék, mert itt található a legtermékenyebb és legjobb minőségű termőföld a több ezeréves természetes organikus ásványok felhalmozódásának köszönhetően.

100%-ban természetes alapanyagok
Nem tartalmaz fokozószereket, tejet, gabonát, glutént, cukrot, kémiai anyagokat, sűrítőanyagokat, keményítőt, mesterséges színezékeket vagy ízesítőket, adalékanyagokat, tartósítószereket.
- Hipoallergén és nem Genetikailag Módosított Alapanyagokból készül (Non-Gmo )
- Szabadalmazott, innovatív feldolgozási technológiával készült
- Exkluzív szabadalmazott alapanyagokat tartalmaz
- Az egész család számára alkalmas alacsony kalóriatartalmú tápanyagforrás


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                                 Peter Šulík


Tieto vyhlásenia neboli vyhodnotené Úradom pre kontrolu potravín a liečiv USA. Tento produkt nie je určený na diagnózu, liečenie, ani prevenciu proti chorobám.