ZEN Shape

A ZEN Shape™ harcol az édesség utáni sóvárgás ellen, miközben csökkenti az étvágyat. Megjelent a Forbes Magazinban is, hogy a piacon kapható egyik leghatásosabb fogyasztószer, miközben az afrikai mangómag kivonatot kitüntetett figyelem kíséri világszerte. Tulajdonképpen, ha annyi tápanyagot szeretnél magadhoz venni, mint amennyit a ZEN Shape™ tartalmaz, 40 kg gyümölcsöt kellene megenned. A gondosan összeállított ZEN Shape™ a testzsírunk csökkentésére készült. Létfontosságú része a ZEN BODI™ rendszernek.

Az emberi test összetett. Rengeteg folyamat dolgozik együtt bennünk, hogy fittek és egészségesek legyünk, ami azt jelenti, hogy sok összetevőjű szemléletmód szükséges a zsírvesztés eléréséhez.

Aprólékosan válogatott összetevők hozzák egyensúlyba az anyagcserénket, És amit a ZEN BODI™ megcéloz, az a holisztikus megközelítése a súlykontrollnak. A sóvárgás megfogásával, a zsírégetéssel, és az izmok építésével a ZEN BODI™ utat nyit az egészség, és a testünk természetes folyamatainak visszaállítása felé azt adva, amire a legjobban vágysz: EREDMÉNYEKET.


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                              Peter Šulík


Tieto vyhlásenia neboli vyhodnotené Úradom pre kontrolu potravín a liečiv USA. Tento produkt nie je určený na diagnózu, liečenie, ani prevenciu proti chorobám.