LUMINESCE alapvető bőrmegújító testápoló

Hidratálja bőrét ezzel az luxus testápolóval. Ez a pehelykönnyű krém gyümölcsök és hüvelyes növények kivonataival gazdagítva biztosít hosszan tartó hidratáltságot és fiatal bőrt. Ez a hidratáló nem zsíros és segít fenntartani az Ön fiatalos ragyogását tetőtől talpig. 

Természetes módon állítja helyre a bőrműködést azzal, hogy hidratál és egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Fokozza a bőr rugalmasságát és bezárja nedvességtartalmát. Véd a szabad gyököktől és más környezeti károsodásoktól. Kiegyenlíti a bőrtónust és harcba száll a fotoöregedéssel.
Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Antioxidánsok segítségével késlelteti az öregedés látható nyomainak megjelenését úgy, hogy semlegesíti a szabad gyökök káros hatásait
Láthatóan helyreállítja a száraz, sérült bőrt, csillapítja a viszketést, megnyugtatja az irritált bőrterületeket. 


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                               Peter Šulík


A dokumentumban szereplő állításokat nem értékelte az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság. A termék nem alkalmas semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.