LUMINESCEa lapvető lifting maszk

Luminesce alapvető lifting maszk az élénkítő antioxidánsok és az erőteljes őssejt-technológia erejét egyesíti ebben a szépítő, hidratáló maszkban - még azután is, hogy már eltávolította az arcáról. Egyedülálló formulánk az Andok vad erdeinek mélyéről származó, egzotikus gyógynövények felhasználásával készül. Ezek a gyógynövények bevonják a bőr felszínét, miközben a felszívódó hatóanyagok alapvető hidratációt biztosítanak, és az Ön bőre sugárzóvá válik. Kényeztesse magát ezzel a vitaminban gazdag maszkkal, amely egy igazi fényűző arckezelés élményét nyújtja.

A bőrünk fontos szerepet tölt be a testünkben. Megvéd a vírusoktól és baktériumoktól; segít egyensúlyban tartani a szervezet folyadék- és elektrolit szintjét; és érzékeny idegvégzodéseket tartalmaz, amelyekkel érzékelhetjük a hideget vagy meleget. A bőre túl jó Önhöz, miért ne lenne Ön is jó a bőréhez? A maszkban található tápláló cukrok természetes forrásból származnak, így a bőr a legteljesebb mértékben képes hasznosítani tisztító tulajdonságukat. A szabadalmazás alatt álló formula három dimenziós mátrixot alkot, amely a maszk lehúzása után is folytatja a bőr feltöltését, folyamatos táplálást biztosítva. A maszk rendszeres használata kikövezi az utat a tökéletes fiatalossághoz.

Kényeztesse magát a gyógyfürdők színvonalához méltó kezeléssel, ezzel a tápláló, emelő hatású maszkkal. Ez a maszk egy különleges készítmény, amely lehámlasztja a régi, elhalt bőrsejteket, hogy felszínre hozza a simább, puhább és fiatalosabb kinézetet. 


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

Kontakt: 0907 978 173                                                                 Peter Šulík


A dokumentumban szereplő állításokat nem értékelte az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság. A termék nem alkalmas semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.