LUMINESCE 

továbbfejlesztett éjszakai regeneráló krém

LUMINESCE továbbfejlesztett éjszakai regeneráló krém alvás közben fejti ki hatását - amikor a sejtmegújulás, regenerálódás a legaktívabb - azáltal, hogy javítja a bőr DNS-ének szerkezetét. Ez a hatékony gyógykozmetikai termék az elérhető legfejlettebb klinikai kutatásokon alapul és úgy tervezték, hogy javítsa az öregedési folyamatban érintett anyagcserefolyamatokat. A LUMINESCE továbbfejlesztett éjszakai regeneráló krém  természetes összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet ösztönös sejtszintű DNS-javítási képességét.

Alvás közben feltölti és helyreállítja a bőrt. Antioxidánsokat és hidratáló összetevőket tartalmaz. Ez a hidratáló éjszakai krémhelyreállítja bőre fényességét, miközben csökkenti a bőr szárazságából adódó finom vonalak láthatóságát, az Ön fiatalosabb kinézete érdekében. 

A LUMINESCE továbbfejlesztett éjszakai regeneráló krém egyesíti a - szabadalmi bejegyzés alatt álló - legújabb őssejt-technológiákat a természetes sejtmegújulási mechanizmusok támogatása és az öregedés jeleinek mérséklése érdekében, amíg Ön alszik. Ez a selymes, nyugtató krém hidratálja a bőrét, hogy Ön minden reggel megújult és revitalizált arcbőrrel ébredhessen. 


"Naším cieľom je informovať a tým pomáhať ľuďom, aby mohli žiť kvalitnejší, plnohodnotnejší a lepší život. Výživa a zdravý životný štýl je čoraz dôležitejší nástroj prevencie a liečby širokej škály rôznych ochorení."

 Kontakt: 0907 978 173                                                                   Peter Šulík


A dokumentumban szereplő állításokat nem értékelte az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság. A termék nem alkalmas semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.